Profesionisti medicali

Studiul clinic publicat Conceive Plus® a fost aprobat de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) la 7 noiembrie 2013 în conformitate cu 510(k): K131355. Conceive Plus® este compatibil cu spermatozoizii umani, ovocitele și embrionii și sigur pentru utilizare în încercarea de a concepe cupluri.

Cod produs: PEB (compatibil cu lubrifiant, personal, gameți, fertilizare și embrioni) Clasa II (21 CFR 884.5300)

BREVETE INTERNAȚIONALE S.U.A. 8.703.198, AU 2013277007, NZ596263, CA 2644096 și altele. Mărci înregistrate.

STUDIU CLINIC PUBLICAT Suntem mândri de numeroasele studii pe care le-am făcut pentru a confirma natura unică a produsului nostru. Următoarele date au fost prezentate la reuniunea anuală din 2009 a ASRM (Societatea Americană pentru Medicină Reproductivă). Următoarele date reprezintă doar o cantitate mică de teste extinse efectuate pe acest produs.

Dezvoltarea unui nou, important din punct de vedere fiziologic, ion Ca2+ și Mg2+, care conține lubrifiant vaginal ne-spermicid J. Kurtz1,2,3, E. Willmer1,2, B. Nikolic1,3, și V. Gupta1,4 1Aquatrove Biosciences, Inc., Miami FL; 2 Emmanuel College, Boston MA; 3 Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston MA; 4 Miller School of Medicine, Universitatea din Miami, Miami FL Fertilitatea și Sterilitatea, Volumul 92, Numărul 3, Suplimentul 1, Septembrie 2009, Paginile S212-S213

INTRODUCERE Expunerea la lubrifianți spermicizi fără prescripție medicală are ca rezultat pierderea rapidă a viabilității și motilității spermei. Combinația de pH suboptim, osmolalitate și diverși aditivi din acești lubrifianți are ca rezultat deteriorarea spermei și incapacitatea spermatozoizilor de a pătrunde în colul uterin, influențând astfel în mod negativ concepția.

Un nou lubrifiant pe bază de apă care conține ioni esențiali de Ca2+ și Mg2+ și pH-ul și osmolalitate optime, fabricat și comercializat sub numele de Sasmar Conceive Plus®, a fost conceput pentru a imita mai bine fluidele naturale fertile cervicale, pentru a atenua problema uscăciunii vaginale și pentru a ajuta cuplurile care încearcă- a concepe.

REZUMAT Obiectiv: Obiectivul principal al acestui studiu a fost de a evalua performanța noului lubrifiant vaginal non-spermicid care conține calciu și magneziu (Sasmar Conceive Plus®) utilizând teste in vitro stabilite. De asemenea, a măsurat eficacitatea Sasmar Conceive Plus® în menținerea viabilității și motilității spermei, în comparație cu mediul de control optim. Încercarea de a concepe cuplurile caută un lubrifiant vaginal care imită fluidele naturale și nu este toxic pentru spermatozoizi.

Rezultate și concluzii: Ionii de Ca2+ și Mg2+ importanți din punct de vedere fiziologic au fost încorporați într-un nou lubrifiant vaginal pe bază de apă, cu pH și osmolalitate echilibrată, pentru a imita mai bine fluidele naturale fertile din colul uterin. Acest lubrifiant non-spermicid conceput științific nu dăunează viabilității sau motilității spermei umane în comparație cu tratamentul cu mediul de cultură optim singur. Nu creează o barieră împotriva motilității spermatozoizilor.

Datele arată că noul lubrifiant care conține Ca2+ și Mg2+ nu împiedică procesul de fertilizare a ovulelor și nu dăunează dezvoltării embrionului în stadiul de blastocist. Astfel, este un lubrifiant ideal pentru a ajuta la nevoile cuplurilor care încearcă să conceapă.

METODE Testele in vitro utilizate în acest studiu au fost conform protocoalelor din literatură și au urmat criteriile publicate OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Unele dintre teste au fost efectuate într-un mod orbit de către terți independenți, pe bază de taxă pentru serviciu. Mediul optim a fost utilizat ca martor în toate testele. Lubrifiantul pe bază de apă nou proiectat, care are pH și osmolalitate echilibrate și care conține ioni de Ca2+ și Mg2+ a fost comparat cu mediul optim de control în toate testele.

CONTEXT Importanța ionilor de Ca2+ și Mg2+ Ionii de calciu și magneziu sunt prezenți în mod natural în materialul seminal uman și în lichidele cervicale. Prezența Ca2+ în materialul seminal uman a fost demonstrată încă din 1942 de către Huggins și colab. (Ref 1). Ionii de Ca2+ și Mg2+ sunt extrem de importanți pentru viabilitatea și funcționarea spermatozoizilor și a ovulelor. Spermatozoizii au o cerință absolută ca ionii de Ca2+ să sufere o reacție acrozomală în pregătirea pentru fertilizarea ovulelor (Ref 2).

A. Human Sperm Motility Assay
B. Mouse Embryo Assay
C. Ova Penetration Assay
D. Lubricant Barrier Assay (a: Sasmar Conceive Plus® . b: KY Lubricant)
Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe  Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe
Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe

  

CONCLUZII Sasmar Conceive Plus® conține ionii de Ca2+ și Mg2+ importanți din punct de vedere fiziologic pentru a imita mai bine fluidele naturale fertile cervicale. Este pe bază de apă și are pH și osmolalitate echilibrate. Testele in vitro arată că lubrifiantul unic care conține Ca2+ și Mg2+ este non-spermicid și nu dăunează viabilității sau motilității spermei umane. Sasmar Conceive Plus® nu creează o barieră împotriva motilității spermatozoizilor. Sasmar Conceive Plus® nu împiedică procesul de fertilizare dintre ovulele de șoarece și spermatozoizii care sunt expuși acestui lubrifiant. Noul lubrifiant care conține Ca2+ și Mg2+ nu afectează dezvoltarea embrionului până la stadiul de blastocist. Acest lubrifiant non-spermicid, care conține Ca2+ și Mg2+, este ideal pentru a răspunde nevoilor cuplurilor care încearcă să conceapă.

COMERCIALIZAT IN PEST DE 70 DE TARI

Disponibil în farmacii, farmacii, supermarketuri, clinici de fertilitate și oriunde sunt vândute teste de fertilitate și produse de concepție.

DESPRE SASMAR®

SASMAR® este o companie farmaceutică multinațională cu un accent deosebit pe sănătatea femeilor și planificarea familială. Fondată în Sydney, Australia în 2005, compania are acum sediul global la Bruxelles, Belgia. SASMAR® este un producător și furnizor major de lubrifianți pentru organizațiile guvernamentale de ajutor în programele de prevenire și conștientizare HIV/SIDA din Lumea a Treia și țările în curs de dezvoltare. Furnizor oficial de lubrifianți personali al Națiunilor Unite, mărcile SASMAR® sunt vândute și în peste 70 de țări.

Pentru mai multe informații despre SASMAR® vizitați site-ul corporativ.

REFERINȚE/MULȚUMIRI 1 Huggins C, Scott WW și J Heinen JH, Compoziție chimică a spermei umane și a secrețiilor prostatei și veziculelor seminale, Am J Physiol 136: 467-473, 1942. 2 Evans JP, Florman HM. Starea unirii: biologia celulară a fertilizării. Nat Cell Biol. 2002 Oct;4 Suppl:s57. 3 Huggins G și Preti G, Constituenți volatili ai secrețiilor vaginale umane, Am J Obstet Gynecol, 1976 Sep 1;126(1):129-36. 4 Preti G, Huggins G și Silverberg G, Alterations in the organic compounds of vaginal secretions caused by sexual arousal, Fertil Steril 1979;32:47–54. 5 Huggins G și Preti G, Mirosuri și secreții vaginale, Obstetrică și ginecologie clinică, 1981; 24; 355-377. 6 Owen D și Katz D, A vaginal fluid simulant, Contraception, 1999 Feb;59(2):91-5. 7 Tulandi T, McInnes RA. Lubrifianți vaginali: efectul glicerinei și albușului de ou asupra motilității și progresiei spermatozoizilor in vitro. Fertil Steril, 1984; 41:151. 8 Critser JK, Huse-Benda AR, Aaker DV, Arneson BW, Ball GD. Crioconservarea spermatozoizilor umani. III. Efectul crioprotectorilor asupra motilității. Fertil Steril. 1988 august;50(2):314. 9 Goldenberg RL, White R. Efectul lubrifianților vaginali asupra motilității spermei in vitro, Fertil Steril, 1975; 26:872. Acest studiu a fost susținut de Aquatrove Biosciences, Inc.

Conceive Plus Europe