Cum ajută lubrifiantul Conceive Plus Fertility

Lubrifiantul Conceive Plus® prietenos cu fertilitatea este izotonic și cu pH echilibrat. o Formulare patentata, dezvoltata de Doctors special pentru cuplurile care incearca sa ramana insarcinate in mod natural!

Conceive Plus ® ajută prin îndepărtarea unei bariere în calea fertilității, adăugând umiditate suplimentară pentru a ajuta la crearea unui mediu în care viabilitatea și motilitatea spermei sunt mai bine menținute. Ungerea suplimentară ajută la creșterea probabilității ca spermatozoizii să ajungă în ovul.

Cu ioni de calciu și magneziu pentru viabilitatea spermei
Conceive Plus ® este singurul lubrifiant prietenos cu fertilitatea din lume care conține ioni de calciu și magneziu. Acești ioni sunt esențiali pentru viabilitatea celulară în corpurile noastre și esențiali pentru procesul de fertilizare. Există multe studii publicate care arată importanța Calciului și Magneziului și că acești ioni ajută la susținerea funcțiilor naturale ale organismului pentru a crește șansele de a rămâne însărcinată în mod natural.

Conceive Plus este diferit de alți lubrifianți
Lubrifianții personali obișnuiți pot crea o barieră în calea motilității spermatozoizilor, reducând capacitatea spermatozoizilor de a fertiliza ovulul. Conceive Plus ® păstrează motilitatea prin amestecarea cu spermatozoizii în câteva minute. Formula blândă a Conceive Plus ® se potrivește cu lichidul cervical fertil și materialul seminal pentru a ajuta la crearea unui mediu favorabil fertilității.

S-a dovedit că lubrifianții obișnuiți au efecte negative asupra procesului de fertilizare, deoarece pot deteriora spermatozoizii și/sau pot împiedica mișcarea spermatozoizilor. Lubrifiantul regulat trebuie evitat atunci când încercați să rămâneți însărcinată.

Imaginile de mai jos demonstrează bariera tipică de lubrifiant creată între spermatozoizi și lubrifianții personali obișnuiți după 10 minute și modul în care spermatozoizii sunt capabili să înoate prin Conceive Plus ® și să rămână sănătoși.

Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe
Figura 1: Această fotografie arată bariera tipică creată de lubrifianții vaginali, chiar și după 10 minute. Lubrifiantul creează o barieră în calea spermei, oprind procesul de concepție. Figura 2: Conceive Plus® la 1 minut - nu prezintă nicio barieră în calea spermatozoizilor. Figura 3: Spermatozoizii expuși la Conceive Plus® la 10 minute nu creează nicio barieră, permițând spermatozoizilor să rămână sănătoși și să înoate pentru a fertiliza ovulul. *Imagini cu spermatozoizi bovine.

 

Conceive Plus ajută la reducerea numărului de spermatozoizi

Utilizarea unui lubrifiant pentru fertilitate nu va crește numărul de spermatozoizi, dar poate ajuta la menținerea sănătății spermei. Pentru bărbații care suferă de un număr scăzut de spermatozoizi, lubrifiantul de fertilitate Conceive Plus ® poate oferi umiditate suplimentară pentru o cale mai ușoară pentru spermatozoizii să înoate în sus prin colul uterin și să ajungă la ovul. Un număr scăzut de spermatozoizi masculini nu înseamnă că nu poți avea copii - doar că există mai puțini spermatozoizi sănătoși decât în mod normal per ejaculare. Prin urmare, a avea spermatozoizi sănătoși este esențială pentru concepție. Magneziul și calciul sunt esențiale pentru menținerea vitalității celulelor corpului tău și sunt esențiale pentru procesul de fertilizare.

Formula unică a Conceive Plus® vă ajută să rămâneți gravidă în diferite moduri, inclusiv prin ameliorarea uscăciunii vaginale fără a afecta spermatozoizii.

Conceive Plus este testat clinic
Lubrifiantul de fertilitate Conceive Plus ® a fost dezvoltat în 2006 și a fost testat clinic de laboratoare terțe independente din Statele Unite și din alte țări.

Conceive Plus ® este testat clinic pentru a fi compatibil cu spermatozoizii umani, ovocitele și dezvoltarea embrionului pentru a ajuta la furnizarea unui mediu prietenos cu fertilitatea, care susține de fapt procesul de fertilizare naturală. Conceive Plus ® este aprobat de FDA pentru utilizare de către cuplurile care încearcă să rămână însărcinate.

Într-un studiu comparativ cu concurenții săi, spermatozoizii expuși la lubrifiantul de fertilitate Conceive Plus ® au prezentat o viabilitate îmbunătățită în comparație cu spermatozoizii expuși la alți lubrifianți.

Un studiu publicat arată siguranța spermei
Formula unică a Conceive Plus® a fost dovedit clinic că menține viabilitatea spermei, motilitatea spermei și că este sigură pentru dezvoltarea embrionului, ajutând la furnizarea unui mediu care poate crește probabilitatea de sarcină.

Datele au fost prezentate la reuniunea anuală din 2009 a Societății Americane pentru Medicină Reproductivă1 și au fost publicate în revista medicală Fertility and Sterility, volumul 92, numărul 3.

1 Dezvoltarea unui nou, important din punct de vedere fiziologic, ion Ca2+ și Mg2+, care conține lubrifiant vaginal ne-spermicid J. Kurtz1,2,3, E. Willmer1,2, B. Nikolic1,3, și V. Gupta1,4 1Aquatrove Biosciences, Inc., Miami FL;

2 Emmanuel College, Boston MA;

3 Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston MA;

4 Miller School of Medicine, University of Miami, Miami FL Fertility and Sterility, Volumul 92, Numărul 3, Suplimentul 1, Septembrie 2009, Paginile S212-S213.