Cum se folosește lubrifiantul pentru fertilitate

Utilizați lubrifiantul pentru fertilitate Conceive Plus la fel ca și un lubrifiant obișnuit.

Cum folosești Tubul?

Fertility Lubricant 75mlAplicați Conceive Plus pe zona genitală înainte sau în timpul activității. Reaplicați după cum este necesar. Potrivit pentru utilizarea zilnică atât de către tine, cât și de partenerul tău. Tubul multifuncțional Conceive Plus poate fi utilizat împreună cu aplicatoarele preumplute Conceive Plus pentru aplicare internă

  

Cum folosești aplicatoarele?
Fertility Lubricant 8*4gmScoateți aplicatorul din cutie, nu utilizați dacă urechea evidentă este ruptă. Țineți aplicatorul cu capătul îngust cu fața în sus, răsuciți urechea și aruncați-l. Introduceți ușor capătul îngust al aplicatorului adânc în vagin și strângeți capătul bulbului de 2-3 ori pentru a depune Conceive Plus® în cavitatea vaginală. Scoateți în timp ce continuați să strângeți capătul becului și aruncați-l. Fiecare aplicator este de unică folosință și nu poate fi depozitat după deschidere sau reutilizat. Poate fi aplicat cu 10-15 minute înainte de activitatea sexuală pentru a permite umezelii să se disperseze în vagin. Fiecare aplicator conține 4 grame de Conceive Plus®.

Vă recomandăm să utilizați tubul multifuncțional Conceive Plus® dacă este necesară umiditate suplimentară sau folosiți alt aplicator. Tubul multifuncțional Conceive Plus® poate fi utilizat împreună cu aplicatoarele preumplute Conceive Plus® pentru aplicare intravaginală.

INFORMAȚII DE SIGURANȚĂ: Utilizați conform instrucțiunilor. Acest produs nu dăunează spermei și nu împiedică mișcarea spermatozoizilor.